Jeg er din jordnære, børnevenlige, rolige og dygtige fotograf fra Lemvig.

Jeg holder til i Lemvig, men da alle mine fotograferinger foregår udenfor eller hjemme hos dig, så kører jeg gerne. Vi har de gode spots tæt på Lemvig som, fx ved havet eller i skoven, eller måske har I et sted der betyder noget for jeres familie. Alt kan lade sig gøre, bare spørg.

Dine børn er lige som de skal være, jeg forsøger ikke at lave noget om, tvært i mod, jeg ønsker at fastfryse det øjeblik I som familie er i lige nu. Tro mig, det bliver guld værd for jer om 6 mdr., 1 år eller 10 år!
Et billede er en af de eneste ting der blive mere værd med tiden!!

Tiden går SÅ pokkers hurtig, så min opfordring er at få taget nogle gode billeder af Jer NU. Om det er opstillet, i leg, i naturlig hverdags aktiviteter, alt er guld værd. Bare få det dokumenteret og gemt, eller endnu bedre – få det op på væggen!!

Privat er jeg gift med Mathis og vi har sammen to børn, Line fra 2015 og Rasmus fra 2018. Min seriøse tilgang til foto samt ønsket om at være mere hjemme startede med børnene, derfor valgte jeg at gå 100% selvstændig. Med den model kan jeg selv vælge hvornår jeg trænger til en pause, hvornår der skal knokles og hvornår der skal holdes helt fri – også på en hverdag. Jeg vil ikke bytte mit arbejde for noget andet, jeg nyder den frihed det giver mig og jeg elsker at forevige børn og deres relationer til deres voksne.

Din familiefotograf
Dorthe Skadberg